FOLLOW MY JOURNEY

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

I love to get in contact with you! 

For inquiries or collaborations sent me an email on

helloannenoor@gmail.com

darling, 

shine.

that's all.

NL - EN

WIE IS ANNE NOOR? 

Ik houd ervan om creatief bezig te zijn, geïnspireerd te worden, te ontdekken en te doen! Nu ik mijzelf probeer te omschrijven merk ik dat dit best lastig is. Inmiddels ben ik interieurarchitect, fotograaf en yoga docente. Dit klinkt misschien als een hele boel maar eigenlijk zijn het beroepen ontstaan uit hobbies en vind ik het geweldig om ze te combineren. Daarnaast vind ik het heerlijk om te reizen, nieuwe culturen te ontdekken en even uit mijn normale leventje te stappen. Hierdoor wordt ik even weer op scherp gezet. Wat vind ik nou echt belangrijk?

Misschien dat ik ook wel een beetje bang voor de sleur in het leven. Ik ben namelijk altijd bezig met nieuwe uitdagingen, levensdoelen en kan niet zo goed stil zitten. Alhoewel ik enorm houd van een avondje, dagje of weekje lekker relaxen kan ik dit niet te lang, ik moet iets om te doen hebben.

De belangrijkste kernwaarden in mijn leven zijn vrijheid en liefde. Vrijheid in de zin van, openstaan voor verandering, mijn plannen kunnen wijzigen, altijd, soms gewild, soms ongewild maar daar ok mee zijn. Maar ook vrijheid in de zin van open minded zijn, ik probeer zo min mogelijk vooroordelen te hebben over mensen. Mij niet te laten belemmeren door overtuigingen of ervaring uit het verleden. Dit allemaal lukt natuurlijk niet altijd maar dat is ok, zolang ik het maar probeer. En liefde voor het leven, de mensen om je heen en voor jezelf. 

DROMEN 

Ik heb altijd verschillende boekjes, notities in mijn telefoon en los slingerende blaadjes met ideeën. Doelen die ik wil behalen in een jaar of gewoon mooie of gekke dromen. Sinds ik samen met Emiel ben vinden we het heerlijk om samen te brainstormen over wat we allemaal wel niet kunnen doen. Het liefst met een wijntje, op een mooie plek en een kladblok om alles op te schrijven. Bijvoorbeeld nu een lekkere zomeravond aan het strand, voor de camper met wat heerlijke funk en lekker dromen maar! Serieus het beste wat er is! Alles is mogelijk! 

FOTOGRAFIE

Fotografie vind ik zoiets moois om dat het de tijd even bevriest. Het is een manier om herinneren vast te leggen. En ik vind het dan ook zo heerlijk om door oude foto boeken te bladeren of zoals ik nu ik mijn vrienden en familie niet dicht bij me heb, foto’s te bekijken uit ons dagelijks leven om dan te realiseren hoe super chill we het voor elkaar hebben! Lieve familie en vrienden, ik hoop dat jullie ok zijn met alle gekke dingen die we steeds doen. Maar weet dat we dit doen om een betere versie van onszelf te worden.​

TRAVEL

 

Reizen is voor mij geweldig om andere perspectieven, levenswijzen, talen en culturen te leren kennen. Niet door simpelweg even vakantie te vieren, een resort van binnen te bekijken maar door met locals in gesprek te gaan, geen plannen maken en zien hoe de dag loopt. Ergens langere tijd doorbrengen, meegaan met het ritme van een land, ergens werken en een taal leren. Overal de kleine gewoontes meepikken en deze toepassen in mijn eigen leven (rituelen, recepeten, levensdoelen etc). ​

YOGA

Een yoga teacher training stond op mijn doelenlijst voor 2018. Jarenlang heb ik een haat-liefde relatie gehad met sporten. Ik zag er altijd enorm tegen op alhoewel ik me na het sporten altijd geweldig voelde bleef het toch altijd in golven gaan. Lees 3 weken heel intensief en daarna weer 3 weken niet. Tijdens mijn studie had ik altijd een abonnement bij de sportschool en probeerde ik zoveel mogelijk sporten af te wisselen, want oooh het mocht niet saai worden want anders stopte ik er toch gelijk weer mee. Zo deed ik ook af en toe yoga, ik vond het heerlijk maar ervaarde yoga nog altijd meer als een sport en er moest dan ook zoveel mogelijk bewogen worden.

 

Tot een aantal jaar geleden, ik had een hele drukke periode op mijn werk. Ik was bezig met een aantal projecten en wou dit graag goed doen en kon er eigenlijk niet minder tijd aan kwijt. Ik had het idee dat ik mijzelf een beetje aan het kwijtraken was. Ik was minder aan het genieten. 

 

Ik denk dat dit voor mij het moment was, ik was om! Yoga bracht me weer terug in het nu. Adem halen en wat voel ik nu? Even de stop erop. Yoga helpt mij enorm om in het moment te leven, even stil te staan, om even te beseffen wat ik nodig heb op dat moment, om te leren luisteren naar mijzelf. Daarnaast had ik al jaren lang last van mijn rug door een surf ongelukje en ik merkte dat hoe meer ik aan yoga deed hoe minder last ik had van mijn rug! Wat een verademing! Sinds yoga een belangrijke factor in mijn leven heb ik het idee dat ik mijzelf veel beter heb leren kennen. En dit is iets wat ik iedereen gun. Daarom heb ik besloten mijn liefde voor yoga te delen door les te gaan geven.

 

Een lang verhaal kort, ik doe gewoon alles waar ik gelukkig van wordt en daar is deze website een overzicht van.

Hiermee probeer ik mensen om mij heen te inspireren om te doen waar ze gelukkig van worden! Dit is mijn manier! 

Enjoy liefs Anne