top of page
Naamloos 4.004.jpeg
180106_annenoor_86.jpg
180225_annenoor_50.jpg

Liefde & familie

Een fotoshoot boeken kan altijd! Hiervoor hoef je natuurlijk geen speciale reden te hebben maar dit mag natuurlijk wel!

Mijn specialiteit is het fotograferen van de echte momenten, de luide, de stille, de gelukkig ongeplande en het avontuur! Ik wil jou graag zien en de echte jij komt het best naar boven in je eigen omgeving, in je huis, op jouw feestje, met je gezin of je lief. Scroll naar beneden voor mijn prijzen en stuur mij een berichtje voor mijn beschikbaarheid.

Love love love

€250

Laat de liefde vereeuwigen! Tijdens een fotoshoot leg ik het echte leven vast. Als het om een portret, familie of loveshoot gaat fotografeer ik het liefst op een plek waar jij/jullie je op je gemak voelt. Ik wil jou graag zien en de echte jij komt het best naar boven in je eigen omgeving, in je huis, op jouw feestje, met je gezin of je lief. Het is zo makkelijk om te vergeten hoe belangrijk deze momenten zijn, ik vind het dan ook geweldig om deze momenten vast te mogen leggen. Om elkaar te leren kennen is het mogelijk om eerst een Skype date te plannen, hier kun je al je vragen stellen en je wensen vertellen en kan ik je helpen bij het vinden van de perfecte locatie. Na de shoot ga ik direct aan de slag met het selecteren en nabewerken. Binnen 2 weken ontvang je de bewerkte foto’s in hoge resolutie. 

+ Een fotoshoot van 1 uur op locatie 

+ Na afloop ontvangen jullie de foto's via Wetransfer

+ Inclusief BTW, exclusief reiskosten €0,30/km vanaf Amsterdam

+ Mini album cadeau (samengesteld door mij)

+ Minstens 35 foto's

Heb je andere wensen? Stuur mij een email zodat ik op basis van jouw wensen een offerte kan maken. 

 

Wil je meer zien? 

Neem dan een kijkje 

op mijn blog.

2017-03-31_0016.jpg
annenoor_baby_9.jpg
161113_annenoor_38.jpg
2017-04-30_0014.jpg

Branding

 

Op zoek naar goede foto's voor jouw bedrijf? Een portret, sfeerfoto's voor op je website of social media. Deel je plannen met mij zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Prijzen vanaf €250,-

Naamloos 4.016.jpeg
171125_annenoor.com_33.jpg
180124_annenoor.com_10.jpg
bottom of page