top of page

Neem contact op

 

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn werk!

 

Wil jij graag meer informatie of weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur me dan zeker een mail of bel gerust. 

+316 36 29 20 80

helloannenoor@gmail.com 

Kvk: 65554817

< Meer over mij!
FOTO_AN.JPG

Bedankt! Bericht verzonden.

darling, 

shine.

that's all.

WIE IS ANNE NOOR? 

Ik houd ervan om creatief bezig te zijn, geïnspireerd te worden, te ontdekken en te doen! Nu ik mijzelf probeer te omschrijven merk ik dat dit best lastig is. Inmiddels ben ik interieurarchitect, fotograaf en yoga docente. Dit klinkt misschien als een hele boel maar eigenlijk zijn het beroepen ontstaan uit hobbies en vind ik het geweldig om ze te combineren. Daarnaast vind ik het heerlijk om te reizen, nieuwe culturen te ontdekken en even uit mijn normale leventje te stappen. Hierdoor word ik even weer op scherp gezet. Om mijzelf de vraag te stellen: wat vind ik nou echt belangrijk? Ik ben altijd bezig met nieuwe uitdagingen, levensdoelen en kan niet zo goed stil zitten. Alhoewel ik enorm houd van een avondje, dagje of weekje lekker relaxen kan ik dit niet te lang, ik moet iets te doen hebben.

De belangrijkste kernwaarden in mijn leven zijn vrijheid en liefde. Vrijheid in de zin van, openstaan voor verandering, mijn plannen kunnen wijzigen, altijd, soms gewild, soms ongewild maar daar ok mee zijn. Maar ook vrijheid in de zin van open minded zijn, ik probeer zo min mogelijk vooroordelen te hebben over mensen. Mij niet te laten belemmeren door overtuigingen of ervaring uit het verleden. Dit allemaal lukt natuurlijk niet altijd maar dat is ok, zolang ik het maar probeer. En liefde voor het leven, de mensen om je heen en voor jezelf. 

anne noor

DROMEN 

Ik heb altijd verschillende boekjes, notities in mijn telefoon en los slingerende blaadjes met ideeën. Doelen die ik wil behalen in een jaar of gewoon mooie of gekke dromen. Sinds ik samen met Emiel ben vinden we het heerlijk om samen te brainstormen over wat we allemaal wel niet kunnen doen. Het liefst met een wijntje, op een mooie plek en een kladblok om alles op te schrijven. Bijvoorbeeld toen we nog in de camper woonden, een lekkere zomeravond aan het strand, voor de camper met wat vrolijke disco muziek en lekker dromen maar! Serieus het beste wat er is! Alles is mogelijk! 

FOTOGRAFIE

Fotografie vind ik zoiets moois om dat het de tijd even bevriest. Het is een manier om herinneren vast te leggen. En ik vind het dan ook zo heerlijk om door oude foto boeken te bladeren, foto’s te bekijken uit ons dagelijks leven om dan te realiseren hoe super chill we het voor elkaar hebben! 

REIZEN

 

Reizen is voor mij geweldig om andere perspectieven, levenswijzen, talen en culturen te leren kennen. Niet door simpelweg even vakantie te vieren, een resort van binnen te bekijken maar door met locals in gesprek te gaan, geen plannen maken en zien hoe de dag loopt. Ergens langere tijd doorbrengen, meegaan met het ritme van een land, ergens werken en een taal leren. Overal de kleine gewoontes meepikken en deze toepassen in mijn eigen leven (rituelen, recepeten, levensdoelen etc). ​Ik heb inmiddels 2x de hele boel opgezegd (baan+huis) om te gaan reizen voor onbepaalde tijd! Dit was echt fantastisch!!

INTERIEUR

 

Naast mijn fotografie werk ik als interieurarchitect in Amsterdam. Ik heb gewerkt aan projecten in de horeca, scholen, kantoren, winkels etc. Als interieurarchitect ben ik verantwoordelijk voor het hele proces, van concept ontwikkeling tot bouwbegeleiding. Ik vind het heerlijk om de grootschalige, langere projecten van interieur te combineren met het persoonlijke van fotografie. Door deze combinatie blijf ik creatief uitgedaagd. 

YOGA

Een yoga teacher training stond op mijn doelenlijst voor 2018. Yoga brengt mij weer terug in het nu. Adem halen en wat voel ik nu? Even de stop erop. Yoga helpt mij enorm om in het moment te leven, even stil te staan, om even te beseffen wat ik nodig heb op dat moment, om te leren luisteren naar mijzelf. Sinds yoga een belangrijke factor in mijn leven is heb ik het idee dat ik mijzelf veel beter heb leren kennen. En dat is iets wat ik iedereen gun. Daarom heb ik besloten mijn liefde voor yoga te delen door les te gaan geven. Na mijn yoga teacher training in India heb ik les gegeven in Australië en nu in Amsterdam.

 

Een lang verhaal kort, ik doe alles waar ik gelukkig van word en daar is deze website een overzicht van.

Hiermee probeer ik mensen om mij heen te inspireren om te doen waar ze gelukkig van worden! Dit is mijn manier! 

Enjoy liefs Anne 

bottom of page