top of page
  • Foto van schrijverANNE NOOR

MEINTE & ALEX


Een bruiloft van vrienden fotograferen? Is dat ok?

Ik zeg ja! En zeker als je ’s avonds lekker mee kan feesten!

Voor deze mannen was ik al vroeg in Friesland. De dag begon bij Meinte zijn ouderlijk huis waar hij in stijl werd opgehaald door Alex. Beide gehuld in een prachtig blauw pak zijn ze klaar voor een shoot in het Oranjewoud. Samen met ceremoniemeester (en vriendin!) Lianne is hier alles uit de kast gehaald. Tussen het schater lachen was er gelukkig ook nog wat tijd voor foto’s.

Daarna begon het echte werk. Familie en naaste vrienden staan al klaar bij het stadhuis, een prachtige locatie in het centrum van Leeuwarden! De zenuwen bij binnenkomst.. Na het uitspreken van de trouw geloften was het dan eindelijk zover, trouwen! Dit werd gevierd met taart en een borrel.

Voor het diner gingen we naar hun nieuwe stekkie (waar menigeen op jaloers zal zijn!) waar de tafels al prachtig gedekt klaar stonden. Sushi van hun favoriete kok stond op het menu, heerlijk!

Waar er van te voren werd gegrapt: ‘het zijn ook echt mannen, er is nog niets geregeld’. Was het echt een dag wat op rolletjes verliep en waar vooral een mega ontspannen sfeer hing! Well done guys!

Ik vond het een echte eer dat ik jullie bruiloft mag fotograferen!

XX

Locaties:
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Babs

bottom of page