top of page

'Maybe it won't work out. But maybe seeing if it does will be the best adventure ever.' 

NL - EN

Hi! Ik ben Anne, een Nederlandse lifestyle & bruids fotograaf, met een voorliefde voor natuurlijk licht. Ik hou van intieme / bohemian bruiloften. Daarnaast vind ik het geweldig om het echte leven te fotograferen. Iedereen verdiend het om goede foto’s te hebben, om naar terug te kijken en geweldige herinneringen te bewaren. Mijn specialiteit is het fotograferen van de echte momenten, de luide, de stille, de gelukkig ongeplande, het avontuur! Ik wil jou graag zien, de echte jij komt het best naar boven in jou eigen omgeving, in je huis, jou feestje, met jou familie of met je lief.

 

Ik ben mijn fotografie bedrijfje begin 2016 begonnen. Na een jaar vol prachtige projecten hebben mijn vriend en ik besloten om onze droom na te jagen: reizen over de wereld. En dat is precies wat we nu aan het doen zijn. We willen niet alleen reizen om de toerist uit te hangen maar om te beleven. Een taal leren, nieuwe vrienden maken, misschien zelfs ergens werken en wonen. We zijn onze reis in December 2016 begonnen in Buenos Aires, Argentinië. En je begrijpt het wel, reizen en fotograferen is een perfecte combi: ik ben een gelukkig mens!

 

Als je graag meer wilt weten over mijn achtergrond, lees dit. Als je dat niet wilt weten, lees dit dan vooral niet! Ik ben geboren in Enter, een klein dorpje in het heerlijke oosten van het land. Ik wist altijd dat ik iets creatiefs wou gaan doen. Verhuizen naar Groningen was dan ook mijn beste beslissing ooit. Hier ging ik naar de kunstacademie en ik kan wel zeggen dat dit mijn kijk op het leven heeft veranderd. Ik heb hier zoveel geleerd over creatieve prosessen, mijzelf uitdagen en over hoe ik mijn dromen na kan jagen. Ik studeerde interieurarchitectuur & fotografie.

 

Na mijn studie kreeg ik een baan als interieurarchitect bij D/DOCK in Amsterdam. D/DOCK is een geweldig bedrijf met grote klanten als Google, Facebook en Sonos. Ik vind het geweldig om in teams te werken, projecten te managen en met deadlines te werken. Maar het tofst vind ik het om oplossingen to ontwikkelen om een klant te helpen ontwikkelen. Binnen D/DOCK kreeg ik de kans om dit allemaal te doen. Dus waarom zou ik mijn eigen bedrijf starten? I geloof erin dat deze twee werelden, de grote interieur projecten met veel het persoonlijker, intieme fotoshoots, elkaar versterken. ANNE NOOR geeft mij de creatieve vrijheid waar ik naar op zoek was.

 

Enjoy! X Anne 

anne noor

♥ Lifestyle fotograaf

♥ Reizen

♥ Gek dansen

♥ Kickboksing & yoga 

♥ Goed eten

♥ Natuurlijk licht

♥ Interieurarchitect 

♥ Muziek, altijd 

bottom of page