top of page

PROCESS

NL - EN

 WERKWIJZE LIFESTYLE

Tijdens een lifestyle shoot leg ik het echte leven vast. Als het om een portret, familie of loveshoot gaat fotografeer ik het liefst doe op een plek waar jij/jullie je op je gemak voelt. Ik wil jou graag zien en de echte jij komt het best naar boven in jou eigen omgeving, in je huis, jou feestje, met jou familie of met je lief. Ook is het mogelijk om een feestje, mijlpaal of reis vast te laten leggen. Het is zo makkelijk om te vergeten hoe belangrijk deze momenten zijn, ik vind het dan ook geweldig om deze momenten vast te mogen leggen. 

Om elkaar te leren kennen is het mogelijk om eerste een koffie of Skype date te plannen, hier kun je al je vragen stellen en je wensen vertellen en kan ik je helpen bij het vinden van de perfecte locatie. Ik maak op basis van dit gesprek een offerte. Om de datum vast te leggen betaal je een aanbetaling van 30%. Na de shoot ga ik direct aan de slag met het selecteren en nabewerken. Binnen 3 weken ontvang je de bewerkte foto’s via een online galerij. Zo zijn de foto’s makkelijk te bekijken en te downloaden. 

WERKWIJZE WEDDING

Voor: Voor jullie bruiloft plannen we altijd een koffie / Skype date. Zo voorkomen we dat we elkaar op jullie trouwdag nog moeten leren kennen én kunnen we kijken of er een goede klik is. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie plannen, kunnen jullie alle vragen stellen en zal ik uitleggen hoe ik te werk ga. Ook is het mogelijk om voor jullie bruiloft een verlovings-shoot te boeken (met 25% korting), super leuk voor de trouwkaart of the save-the-date kaart. Als jullie dit doen kunnen jullie gelijk zien hoe ik te werk ga. Aan de hand van ons gesprek maak ik offerte en om jullie datum vast te leggen betalen

jullie een aanbetaling van 30%.

 

Tijdens: Ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Op jullie trouwdag meng ik mij onder de gasten, ik probeer niet op te vallen maar ben vaak vlak bij jullie in de buurt om alle speciale momenten vast te leggen. Ik wil graag jullie verhaal vertellen en daarom zal ik de hele dag door foto’s maken. Ik vind het geweldig om te fotograferen als er wordt gelachen, gekletst, gedanst of wanneer de zakdoeken erbij worden gepakt.

Tijdens de first-look / reportage zijn jullie echt even met z’n tweeën. We maken foto’s op een mooie (buiten)locatie in de buurt. Het is fijn als we hier minstens een uur voor hebben, dit zorgt ervoor dat we in een ontspannen

sfeer foto’s kunnen maken.

Na: Ik ga direct aan de slag om voor jullie een sneak preview van 5 foto’s te maken. Dit is voor mij echt nagenieten! Deze sneak preview ontvangen jullie binnen 48 uur. De bewerkte foto’s worden binnen 5 weken verzonden via een online galerij zodat jullie deze ook makkelijk kunnen delen met jullie gasten. Als alle foto’s zijn ontvangen ontvangen jullie een factuur met de overige 70%. 

bottom of page